显示标签为“certification 501-01”的博文。显示所有博文
显示标签为“certification 501-01”的博文。显示所有博文

2014年10月18日星期六

Meilleur Riverbed 501-01 301-01 599-01 test formation guide

Différentes façons peuvent atteindre le même but, ça dépend laquelle que vous prenez. Beaucoup de gens choisissent le test Riverbed 501-01 pour améliorer la vie et la carrière. Mais tous les gens ont déjà participé le test Riverbed 501-01, ils savent qu'il est difficile à réussir le test. Il y a quelques dépensent le temps et l'argent, mais ratent finalement.

Pour l'instant, vous pouvez télécharger le démo gratuit de Q&A Riverbed 301-01 dans Pass4Test pour se former avant le test Riverbed 301-01.

Vous pouvez télécharger tout d'abord le démo gratuit pour prendre un essai. Vous serez confiant davantage sur Pass4Test après l'essai de démo. Vous allez réussir le test Riverbed 599-01 sans aucune doute si vous choisissez le Pass4Test.

Pass4Test a capacité d'économiser vos temps et de vous faire plus confiant à réussir le test. Vous pouvez télécharger le démo Riverbed 599-01 gratuit à connaître mieux la bonne fiabilité de Pass4Test. Nous nous font toujours confiant sur nos produits, et vous aussi dans un temps proche. La réussite de test Riverbed 599-01 n'est pas loin de vous une fois que vous choisissez le produit de Pass4Test. C'est un choix élégant pour vous faciliter à réussir le test Riverbed 599-01.

Code d'Examen: 501-01
Nom d'Examen: Riverbed (Riverbed Certified Solutions Associate - Storage Delivery)
Questions et réponses: 64 Q&As

Code d'Examen: 301-01
Nom d'Examen: Riverbed (Riverbed Certified Solutions Associate - Application Delivery)
Questions et réponses: 120 Q&As

Code d'Examen: 599-01
Nom d'Examen: Riverbed (Riverbed Certified Solutions Professional - Storage Delivery)
Questions et réponses: 74 Q&As

Le test Certificat Riverbed 501-01 est bien populaire pendant les professionnels IT. Ce Certificat est une bonne preuve de connaissances et techniques professionnelles. C'est une bonne affaire d'acheter une Q&A de qualité coûtant un peu d'argent. Le produit de Pass4Test vise au test Certification Riverbed 501-01. Vous allez prendre toutes essences du test Riverbed 501-01 dans une courte terme.

Si vous êtes intéressé par l'outil formation Riverbed 301-01 étudié par Pass4Test, vous pouvez télécharger tout d'abord le démo. Le service de la mise à jour gratuite pendant un an est aussi offert pour vous.

301-01 Démo gratuit à télécharger: http://www.pass4test.fr/301-01.html

NO.1 Historical pool data is retained for:
A. 30 days
B. 60 days
C. 90 days
D. 120 days
E. retention is configurable within Global Settings
Answer: C

Riverbed   301-01 examen   certification 301-01

NO.2 Typically, the Stingray Traffic Manager (STM) is installed:
A. As a proxy
B. Inline and requires 3 interfaces
C. As a proxy and requires 2 interfaces
D. Must be installed as a cluster
E. Cannot be installed inline
Answer: A

Riverbed examen   certification 301-01   301-01

NO.3 Which of the following Stingray Aptimizer consequences primarily reduces in a faster Start
Render?
A. Combined CSS files are compressed and relocated to the top of the HTML.
B. JavaScript files are loaded asynchronously as a single HTTP request.
C. Images are combined into Image sprites per image format (JPG, .GIF, .PNG).
D. Aptimizer Disk cache feeds the Aptimizer cache in the system memory after an application pool
recycle or server restart.
Answer: A

Riverbed   301-01 examen   301-01   301-01   certification 301-01

NO.4 Which of the following are true about Default ('Safe Mode') Aptimizer settings?
A. In Safe Mode, CSS optimization are set at a high level while JavaScript and Image optimization are
left at a moderate level
B. Combine JavaScript files to fewer files
C. Combine Multiple HTML files to fewer files
D. Combine Images referenced in the HTML into Image sprites
E. Combine Images referenced in CSS files into Image sprites
Answer: A

Riverbed   certification 301-01   301-01 examen   certification 301-01

NO.5 Configuring data synchronization on a cluster Stingray Traffic Manager (STM) takes place over a:
A. TCP port 9090
B. TCP port 443
C. UDP port 9080
D. TCP port 9080
E. TCP port 22
Answer: D

certification Riverbed   certification 301-01   301-01 examen   certification 301-01

NO.6 Before upgrading a Stingray Virtual appliance:
A. Stop the traffic manager processes
B. Ensure the /logs partition has about 1GB or more free space
C. Remove the symbolic links to the current version in $ZEUSHOME
D. Where clustering is in effect, remove each instance from the cluster
Answer: B

Riverbed   301-01   301-01 examen   301-01 examen

NO.7 In regards to SSL, what is a CA?
A. Company Authority
B. Certification Authority
C. Crucial Authorization
D. Certification Administrator
E. Company Authorization
Answer: B

Riverbed examen   301-01 examen   301-01 examen   certification 301-01

NO.8 On a Stingray Traffic Manager (STM), IP transparency is configured:
A. On a per Virtual Server basis and would require the server's default gateway to be the Stingray
Traffic Manager's IP address
B. On a per Pool basis and would require the server's default gateway to be the STM's IP address
C. On a per Virtual Server basis and would not require the server's default gateway to be the STM's IP
address
D. On a per Pool basis and would not require the server's default gateway to be the STM's IP address
E. On a per Virtual Server or Pool basis and would not require the server's default gateway to be the
STM's IP address
Answer: B

Riverbed examen   301-01 examen   certification 301-01   certification 301-01   certification 301-01

2014年8月5日星期二

Riverbed 101-01 501-01 199-01, de formation et d'essai

Après une longue attente, les documentations de test Riverbed 101-01 qui combinent tous les efforts des experts de Pas4Test sont finalement sorties. Les documentations de Pass4Test sont bien répandues pendant les candidats. L'outil de formation est réputée par sa haute précision et grade couverture des questions, d'ailleurs, il est bien proche que test réel. Vous pouvez réussir le test Riverbed 101-01 à la première fois.

Le produit de Pass4Test que vous choisissez vous met le pied sur la première marche du pic de l'Industrie IT, et vous serez plus proche de votre rêve. Les matériaux offerts par Pass4Test peut non seulement vous aider à réussir le test Riverbed 501-01, mais encore vous aider à se renforcer les connaissances professionnelles. Le service de la mise à jour pendant un an est aussi gratuit pour vous.

Pass4Test a capacité d'économiser vos temps et de vous faire plus confiant à réussir le test. Vous pouvez télécharger le démo Riverbed 199-01 gratuit à connaître mieux la bonne fiabilité de Pass4Test. Nous nous font toujours confiant sur nos produits, et vous aussi dans un temps proche. La réussite de test Riverbed 199-01 n'est pas loin de vous une fois que vous choisissez le produit de Pass4Test. C'est un choix élégant pour vous faciliter à réussir le test Riverbed 199-01.

Pour vous laisser savoir mieux que la Q&A Riverbed 101-01 produit par Pass4Test est persuadante, le démo de Q&A Riverbed 101-01 est gratuit à télécharger. Sous l'aide de Pass4Test, vous pouvez non seulement passer le test à la première fois, mais aussi économiser vos temps et efforts. Vous allez trouver les questions presque même que lesquels dans le test réel. C'est pourquoi tous les candidats peuvent réussir le test Riverbed 101-01 sans aucune doute. C'est aussi un symbole d'un meilleur demain de votre carrière.

Code d'Examen: 101-01
Nom d'Examen: Riverbed (Riverbed Certified Solutions Associate)
Questions et réponses: 166 Q&As

Code d'Examen: 501-01
Nom d'Examen: Riverbed (Riverbed Certified Solutions Associate - Storage Delivery)
Questions et réponses: 64 Q&As

Code d'Examen: 199-01
Nom d'Examen: Riverbed (Riverbed Certified Solutions Professional)
Questions et réponses: 342 Q&As

Pass4Test a une équipe se composant des experts qui font la recherche particulièrement des exercices et des Q&As pour le test certification Riverbed 199-01, d'ailleurs ils peuvent vous proposer à propos de choisir l'outil de se former en ligne. Si vous avez envie d'acheter une Q&A de Pass4Test, Pass4Test vous offrira de matériaux plus détailés et plus nouveaux pour vous aider à approcher au maximum le test réel. Assurez-vous de choisir le Pass4Test, vous réussirez 100% le test Riverbed 199-01.

199-01 Démo gratuit à télécharger: http://www.pass4test.fr/199-01.html

NO.1 Why should you use promiscuous mode on each in-path virtual NIC for Virtual Steelhead
appliance? (Select 2)
A. For LAN/WAN Virtual NICs to intercept traffic not destined for the virtual machine
B. This configuration is mandatory for traffic optimization
C. Promiscuous mode is not required
D. Only verbose mode should be configured
E. Only regular mode should be configured
Answer: A,B

Riverbed examen   certification 199-01   199-01 examen   certification 199-01   certification 199-01   199-01 examen
6. What are the possible ways to downgrade a Virtual Steelhead appliance after it has been
upgraded?
A. Remove the upgrade license and restart the virtual Steelhead appliance
B. Reinstall the original model license
C. Reduce the amount of CPU and RAM allocated to the Virtual Steelhead appliance and it will
automatically downgrade at the next startup
D. It is not possible to downgrade after an upgrade
Answer: D

Riverbed examen   199-01 examen   199-01 examen
7. What deployment type supports fail-to-wire?
A. Physical in-path
B. Virtual in-path
C. Out-of-path
D. Virtual Steelhead appliance
E. Proxy file server
Answer: A

Riverbed   199-01 examen   certification 199-01
8. What information does the OVA package include about the Virtual Steelhead appliance?
(Select 4)
A. Virtual disks
B. CPU
C. Memory
D. License
E. Storage
Answer: A,B,C,E

certification Riverbed   certification 199-01   199-01 examen   certification 199-01
9. Which of the following features are available with the Virtual Steelhead appliance? (Select 2)
A. RSP
B. HSTCP
C. Fail-to-wire
D. PFS
E. Datastore synchronization
Answer: B,E

Riverbed   certification 199-01   certification 199-01   199-01   certification 199-01
10. What platform is supported by SMC-VE?
A. ESX 3.5
B. ESX 4.0
C. ESX 4.1
D. RSP
E. HyperV
Answer: D

Riverbed examen   certification 199-01   199-01 examen   199-01 examen
11. What happens to traffic when a Steelhead appliance reports admission control?
A. Traffic will be interrupted
B. The Steelhead stops the interception of new connections for optimization for as long as it is in
admission control
C. This is just a report and the Steelhead will continue to optimize traffic
D. The Steelhead will start optimizing faster any new connections
E. The Steelhead will shut down in less than a minute
Answer: B

certification Riverbed   certification 199-01   199-01 examen   certification 199-01   certification 199-01
12. Where are SDR references maintained on a Steelhead appliance?
A. Persistent storage
B. USB keys
C. Flash storage
D. RSP partition
E. Configuration file
Answer: A

certification Riverbed   199-01 examen   199-01   199-01 examen   199-01
13. When deploying a Virtual Steelhead appliance, how much extra memory should be allocated
for the extra VMware overhead?
A. 3%
B. 4%
C. 5%
D. 10%
E. 2%
Answer: C

certification Riverbed   199-01   certification 199-01   199-01 examen   199-01 examen
14. You can monitor your Steelhead appliance disk performance using which reports? (Select 2)
A. Data Store Cost
B. Data Store Performance
C. Disk Load
D. SDR Hit
E. Disk Pressure
F. Disk Alarm
Answer: A,C

Riverbed examen   199-01 examen   199-01 examen   certification 199-01   199-01 examen
15. What of the following are true when deploying the Virtual Steelhead appliance? (Select 2)
A. Only use 10 Gbps link
B. Never reserve virtual CPU
C. Do not over provision physical RAM
D. Always use SSD drives
E. Do not share physical NICs
Answer: C,E

Riverbed   199-01   199-01 examen   199-01 examen   199-01   199-01

NO.2 When upgrading a Virtual Steelhead appliance, what steps can be taken to preserve the
existing datastore?
A. When upgrading a Virtual Steelhead appliance, it is not possible to preserve the existing
datastore
B. Detach the existing datastore and re-attach to the new Virtual Steelhead appliance
C. Run vMotion and move the datastore to a different ESX host before performing the upgrade and
then bring it back afterwards
D. Move the existing datastore to an NFS share and move it back after the upgrade
Answer: A

Riverbed examen   199-01 examen   certification 199-01   199-01 examen

NO.3 The amount of memory required for Steelhead Mobile installation varies between 81 MB to
228 MB.What is the reasons for the variation?
A. Number of TCP connections
B. Types of application
C. Datastore size
D. Bandwidth
E. All of the above
Answer: C

certification Riverbed   199-01 examen   199-01 examen   199-01

NO.4 Which of the following are Steelhead Mobile Controller alarms? (Select 2)
A. Memory paging
B. Datastore errors
C. Peer version mismatch
D. SSL errors
E. File system full
Answer: A,E

certification Riverbed   199-01 examen   199-01 examen   199-01 examen   certification 199-01   199-01

NO.5 Can you optimize FTP using Steelhead Mobile?
A. Yes, this is possible on all FTP modes
B. When using active FTP
C. When using passive FTP
D. It is not possible to optimize FTP traffic
E. Only when there is no firewall enabled
Answer: C

certification Riverbed   199-01 examen   199-01